Strona główna   >  Aktualności

Zawiadomienie o wszczęciu postępowania i zebraniu materiału dowodowego

11.07.2018

 
Chełmno, dnia 11.07.2018 r. 
MKZ.4125.R.18.2018.KG
 
Zawiadomienie 
o wszczęciu postępowania i zebraniu materiału dowodowego 

Zgodnie z art. 61 § 4, art. 49, art. 10 § 1, ustawy z dnia 14 czerwca 1960 roku Kodeks postępowania administracyjnego (Dz. U.  z 2017 r. poz. 1257. ze zm.) w związku z art. 94 ustawy z dnia 23 lipca 2003 r. o ochronie zabytków i opiece nad zabytkami (Dz. U. z 2017 r., poz. 2187 z późn. zm.) zawiadamiam, że na wniosek pani Anny Wierzbowskiej z dnia 2.07.2018 r. zostało wszczęte postępowanie administracyjne, w sprawie wydania pozwolenia na prowadzenie robót budowlanych na obszarze wpisanym do rejestru zabytków polegających na wymianie pokrycia dachowego w budynku przy ul. Rycerskiej 33A, działka nr 38, obr. 1 w Chełmnie. 
Niniejsze zawiadomienie umieszczone zostało na tablicach ogłoszeń Urzędu Miasta Chełmna oraz w Biuletynie Informacji Publicznej Chełmna w dniu 11 lipca 2018 r. 
 Strony postępowania w odpowiedzi na pismo wszczynające postępowanie mogą złożyć uwagi na piśmie w Urzędzie Miasta Chełmno oraz mogą zapoznać się z zebranym materiałem dowodowym w terminie 14 dni od daty wywieszenia niniejszego zawiadomienia zgodnie z art. 10 i 49§ 2 Kpa, po tym terminie wydana zostanie decyzja w oparciu o zebrany materiał dowodowy. 
 
 
   BURMISTRZ
Mariusz Kędzierski
 
Otrzymują:
1. Strony wg. wykazu. 
2. MKZ – a/a

Wytworzył: Mariusz Kędzierski (11 lipca 2018)
Opublikował: Kamil Grzyb (11 lipca 2018, 11:26:41)

Ostatnia zmiana: brak zmian
Liczba odsłon: 69

wersja do zapisu wersja do druku

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Cookies.

Zamknij